TÜRKÇİMENTO Akademi 2022 Eğitimleriyle Sektöre Damga Vurdu

10 Ocak 2023

TÜRKÇİMENTO, 2022 yılında da sektör ve komitelerin yetkilileri, sektör tedarikçi firmaları ile eşdeğer eğitim kuruluşları, üniversiteler, STK’lar ve ilgili kamu kuruluşlarıyla iş birliği içinde çalıştı. Bu misyonu kapsamında 2022 yılı için 30 başlıkta öngördüğü eğitim ve etkinlik programını yıl içerisinde gelişen ihtiyaçlara göre 45 etkinlik olarak tamamladı.

Toplantılar çevrim içi, eğitimler ise çevrim içi ve sınıf içi olarak gerçekleştirildi.

2022 yılında, toplam 575 saat eğitim- seminer düzenlendi. Toplam katılımcı sayısı 1999 kişi oldu. 852 sektör yetkilisi eğitimler kapsamında belgelendirildi.

Gerçekleştirilen teknik eğitimlerden kayıt altına alınan eğitimler dokümanları ile birlikte TÜRKÇİMENTO Dijital Eğitim Platformu üzerinden kullanıma açıldı; kayıt altına alınmayan eğitim ve toplantı dokümanları ise katılımcıları ile paylaşıldı.

Bu eğitimler teknik eğitimler, yönetim sistemleri, meslektaşlar toplantıları, üniversiteler için düzenlenen konu bazlı etkinlikler ve fabrika bazlı eğitimler, sektörel geniş katılımlı etkinlikler başlıkları altında düzenlendi.

İki yılda bir gerçekleştirilen 16.TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi, yine ulusal ve küresel başarı elde ederek 629 kişi ve 93 stant katılımı ile TÜRKÇİMENTO Akademi bünyesinde başarı ile organize edildi. Sektörümüzden 184 üst düzey yetkilimiz etkinlikte katılımcı olarak yer aldı.

Videomuz için: