1. Beton Yollar Kongre ve Sergisi'ni Takip Edin

05 Kasım 2019

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı himayelerinde, Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ve Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) ile Avrupa Beton Kaplamalar Birliği’nin (EUPAVE) teknik desteği ile düzenlenen “1. Beton Yollar Kongre ve Sergisi” 13-14 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara KGM Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Bu sene ilk kez düzenlenecek olan kongrenin açılışı TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Saka tarafından yapılacak. Kongrede Beton Yollar konusunda şimdiye kadar yapılan çalışmalar ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda beton yollar her yönüyle değerlendirilirken üniversitelerin ilgili anabilim dalları, kurum ve kuruluşların konu ile ilgili birimleri ve ülkemiz yol sektörü bir araya gelecek.