INTERCEM 100 İstanbul'da

24 Mayıs 2019

Dünya çimento endüstrisinin önde gelen aktörlerini her yıl bir araya getiren INTERCEM Konferansı’nın 100.’sü 24 – 26 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek. Üretim kalitesi ve ihracat başarısıyla Dünya’da önemli bir oyuncu olarak faaliyet gösteren Türk Çimento Sektörünün uluslararası düzeyde tanıtımının yapılması amacıyla çimento sektöründeki tüm STK’larla başta Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (Türkiye Çimento) ve Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) iş birliğiyle İstanbul’a getirilen konferansa 5 kıta, 34 ülke ve 52 şehirden 400 sektör temsilcisi katılacak. 24-26 Haziran 2019 tarihleri arasında İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de düzenlenecek INTERCEM 100 Konferansı’nda çimento sektöründeki son üretim teknikleri, inşaat sektörünün çimento sanayii üzerindeki etkileri ve ihracat pazarlarındaki yeni iş fırsatlarının yanı sıra çevre ve insan dostu üretim, atık geri dönüşümü, çimento sektöründe insan kaynağı yönetimi ve yeni iş fırsatları konuşulacak. Türk çimento sektörünü temsil eden üç kuruluşun stantla yer alacağı etkinliğe tedarikçiler ve çimento fabrikaları da yine stantla katılım sağlayacak.